SERVICII: Fotografie de Nuntă / Love Story

Love Story

De ce să aștepți ziua nunții pentru fotografii de cuplu?
Am asistat de dincolo de obiectiv la multe povești care s-au spus doar din bucuria de a trăi momente frumoase. Un love story înseamnă o sesiune foto în care un cuplu, dezinvolt, într-o locație la alegere și cu o temă sau fără, aleg să pozeze pentru un album deosebit.
Fotografiile profesioniste, editate și realizate în condiții perfecte de lumină și atmosferă nu fac decât să arate fericirea voastră.

Save the date

Un love story cu intenție, cum îi spun eu. Aceste sesiuni foto înainte de nuntă sunt menite a anunța, discret, cu imaginație și creativitate, căsătoria.
Fotografiile realizate și editate pot fi apoi folosite pentru invitații, albume sau alte idei inedite de a anunța familia și prietenii că urmează și când urmează ziua cea mare.

Sedință foto cadou – Valentines Day, zi de naștere, zi aniversară, surpriză

Știai că o sesiune foto realizată de un fotograf profesionist poate să îți crească încrederea? Nu o spun eu, ci psihologii.
Reprezentarea vizuală a sentimentelor pe care le aveți unul pentru altul, ritualul în sine de a vă pregăti pentru fotografii iar apoi timpul în care le resfoiți și le retrăiți împreună poate fi considerat chiar terapeutic. Așa că ador aceste sesiuni foto informale și le recomand.
Iar cuplurile care aleg să își facă astfel de cadouri, unul altuia sau în cinstea relației lor sunt cele pentru care orice zi este o sărbătoare.

Verifică disponibilitatea:

Sună-mă pentru orice informații!

0740 031 086


Cere o ofertă personalizată, prin e-mail

office@andreidumitrache.ro


Sau trimite un mesaj direct:

  Nume:

  E-mail:

  Dată eveniment:

  Loc desfășurare eveniment:

  Cum ați aflat despre fotograful Andrei Dumitrache?

  Sunteti interesati si de videograf pentru nunta voastra?DaNu

  Număr telefon: