DESPRE ANDREI DUMITRACHE

01

Povestea mea

Salutare! Eu sunt Andrei. Și despre mine îți pot spune că sunt sincer. Sincer în ceea ce fotografiez și sincer cu cei care aleg să le fiu alături. După prima discuție vom știi dacă vom lucra împreună la povestea voastră.

Stilul meu de fotografie

Poți vedea aici și aici exemple de cum o să văd eu și obiectivul meu evenimentul vostru. Stilul meu de fotografiere este în cea mai pare parte fotojurnalistic.

Adică documentez evenimentul. Anticipez momente din experiență și surprind cele mai importante stări așa cum se trăiesc, fără să le regizez. Nu intervin asupra momentelor din cadrul evenimentelor. Fericirea vine oricum natural și așa o surprind.

Acest stil mi-a adus plăcerea ca fotografiile despre ei să fie selectate printre cele mai bune expresii ale unui eveniment pe diferite site-uri de specialitate atat nationale cat si internationale.

Nu caut laude sau ca mirii mei să detecteze fiecare detaliu din fotografii. Ei trebuie să se regăsească. Iar în spatele cadrelor stau minute de inspirație, secunde de concretizare și ore de lucru pe rafinare, care mai departe spun povestea în ani și ani de amintiri frumoase.


02

Filosofia mea

"O mie de cadre, același cuvânt" - este sloganul meu și așa spun poveștile de pe blogul unde se regăsesc câteva nunți din portofoliul meu.

Despre cum văd eu fotografia de nuntă:

Prin fotografii arăt că nu ai nevoie de voci ca să spui o poveste. Fotografiez din pasiune, pentru că trăiesc și trăiesc pentru că ceea ce fotografiez sunt momente în care mă pierd și eu. La final, fotografia de la nuntă trebuie să vă vorbească despre voi așa cum ați trăit ziua aceea. Și să vă spună că cineva v-a văzut, așa cum sunteți, așa cum a fost lumea în jurul vostru.

Eu fotografiez mereu un cuvânt: VOI. Dar voi spuneți povestea!

Fotografie de nuntă în o mie de cadre și același cuvânt.

Fotografia de nuntă înseamnă mai mult decât chipuri alăturate într-un cadru. Mă bucur ca ești aici. Înseamnă că te-ai regăsit în stilul meu de fotografie.

Putem începe să discutăm despre ce îți dorești, cum îți închipui și ce vrei să simți privind în urmă. Dar și în ziua cea mare.


03

Clienții Colaboratorii mei

Nu veti fi clientii mei, veti fi colaboratorii si prietenii mei. Nu imi doresc sa avem o relatie de tipul client-furnizor de servicii. Majoritatea cuplurilor pe care le-am fotografiat mi-au devenit prieteni si ma bucur mult pentru acest lucru. Dacă așa cum m-ați “citit” și “văzut” o să mă cunoașteți și vom discuta, ma puteti alege sa va fiu alaturi in aceasta aventura, fotografia de cuplu respectiv fotografia de nunta.

Fotografiez în Brașov, adică acasă, fotografiez în România, adică acasă, fotografiez în lume.

Peste tot, același stil, diferite povești.

Mi-ar face plăcere să fiu alături de voi. Prin momentele voastre și în povestea care va prinde viață prin cadre.

Dacă atunci când ți-o închipui vezi fotografii naturale, de atmosferă, momente la care poate nici nu te așteptai sau momente pe care nu îți închipuiai că va fi posibil să le captureze cineva, atunci permiteți-mi mie să vă fiu martorul și stilului meu să vă răsplătească încrederea.Contactează-mă!

Oricât de mult mi-ar plăcea să cunosc cât mai multe cupluri și să ofer cât mai multe amintiri, numărul evenimentelor pe care le pot contracta este limitat. Dă-mi un semn ca să îți confirm că pot fi alături de voi. Oricare dintre metodele de mai jos îți va aduce un răspuns rapid.

Sună-mă pentru orice informații!

0740 031 086

Trimite un e-mail!

office@andreidumitrache.ro

Sunt mândru să fiu membru al următoarelor Asociații Fotografice: