ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Te deplasezi si in alte orase/tari pentru a fotografia nunti/cupluri?

Sigur ca da, imi place foarte mult sa cunosc locuri, oameni, culturi, traditii si povesti noi pe care sa le spun cu ajutorul aparatului meu. :)


Exista costuri suplimentare de transport si cazare pentru aceste deplasari?

Pe teritoriul Romaniei toate aceste costuri sunt suportate de mine. Acest lucru se schimba insa daca evenimentul are loc in afara tarii, insa vom decide impreuna care vor fi costurile.


Detii echipament de backup?

Intotdeauna. Este unul din aspectele care deosebesc un fotograf amator de unul profesionist. Am in dotare 3 aparate Nikon din gama PRO care inregistreaza fotografiile pe 2 carduri simultan, plus acumulatori, obiective, blituri si diferite accesorii care ma ajuta sa obtin cadrele dorite in orice conditii.


Cate fotografii primim?

Primul lucru pe care vreau sa il precizez este ca prefer sa predau calitate, nu cantitate si sunt sigur ca asta va doriti si voi. Niciodata nu am promis un numar exact de fotografii pentru ca asta depinde de complexitatea fiecarui eveniment in parte. Va promit insa ca voi fotografia tot ce consider ca merita fotografiat. Va pot spune din experienta ca numarul variaza intre 400 si 700 fotografii atent editate.


Cat timp dureasa pana primim fotografiile?

Se spune ca munca grea pentru un fotograf incepe abia dupa terminarea nuntii. :) Fac parte dintre fotografii profesioniști care editează cadrele, imi place sa imi pun amprenta asupra lor. Pentru că oricât de bine ar fi ieșit momentul, sunt detalii de culoare, compoziție, crop, atenție obsesivă la lucruri mici care se lucrează doar la editare. Aceste zile în plus de lucru iti vor aduce amintirile pe care le meriți și în care ai investit bani, vise, timp și zâmbete. Pe scurt, predarea se va face între 2 si 4 luni, in functie de volumul de munca si de sezon. Dar în regim de urgentă devin doar al vostru pentru câteva nopti si în timpul record de 2 săptămâni veti avea toată povestea în mâini, la fel ca în suflete.


Ne poti recomanda un videograf la fel de pasionat ca tine?

Sigur ca da. Un videograf alaturi de care am dus la bun sfarsit multe evenimente frumoase pana acum, atat in tara cat si in strainatate. Daca accesati pagina de Servicii, Foto-Video Nunta, o sa gasiti detaliile necesare.


Suntem foarte incantati si ne dorim ca tu sa fii fotograful nostru. Cum procedam?

Ma bucur mult sa aud asta. Primul pas este sa imi trimiteti un mesaj prin formularul de contact sau direct pe mail. Eu va transmit disponibilitatea si oferta de pret. Daca totul este ok va invit sa ne cunoastem la o cafea unde putem discuta mai multe detalii si va pot arata un model de album. Pentru a bloca data nuntii voastre in calendar este necesar sa semnam contractul de colaborare si sa achitati avansul in baza facturii emise.


Contactează-mă!

Oricât de mult mi-ar plăcea să cunosc cât mai multe cupluri și să ofer cât mai multe amintiri, numărul evenimentelor pe care le pot contracta este unul limitat. Dă-mi un semn ca să îți confirm că pot fi alături de voi. Oricare dintre metodele de mai jos îți va aduce un răspuns rapid.

Sună-mă pentru orice informații!

0740 031 086

Trimite un e-mail!

office@andreidumitrache.ro