APARIȚII MEDIA

Fotografiile voastre, văzute de mii de ochi

Fiecare dintre fotografiile la care lucrez împreună cu mirii mei sunt motive de bucurie. Iar bucuria și implicarea, povestea lor și dedicarea mea, se văd și atunci când fotografiile apar ca exemple în diferite publicații.

Apariții în media ale fotografiilor de nuntă


O altă selecție internațională, de data aceasta într-o revistă de lifestyle, dedicată mireselor, The select bride.
Încadrată printre cele mai bune fotografii documentare, la PURE Documentary Wedding Photography. Sunt la fel de fericit că am fost acolo
pentru acest cadru și acum, iar fotografia încă îmi definește stilul.


Apariție în Wedmag, fotografie selectată pentru articolul "5 fotografii de nuntă din România pentru inspirația mireselor".


Nuntă selectată de către Wedme pentru categoria Nunți reale. Confirm că nunta a fost reală, la fel și iubirea lor, așa cum se vede în fiecare fotografie
și cum poți citi și în povestea dedicată lor de Wedme, dar și fotografiată de mine și văzută de un străin, pe blogul meu.

Doua fotografii selectate de publicația britanică Your perfect wedding photographer, in articolul "39 FUN AND CUTE PHOTOS OF KIDS AT WEDDINGS"


Fotografie selectată ca exemplu de către Weddcamp, în Scurt ghid de realizare a siluetelor în fotografia de nuntă și Wedmag, pentru a ilustra modul de fotografiere a siluetelor.

Reinnoirea juramintelor, sesiune foto la Castelul Bran cu Daley&Logan publicata in renumita revista de nunta americana Rock N Roll Bride

Sunt mândru să fiu membru al următoarelor Asociații Fotografice:

Contactează-mă acum!

Oricât de mult mi-ar plăcea să cunosc cât mai multe cupluri și să ofer cât mai multe amintiri, numărul evenimentelor pe care le pot contracta este unul limitat. Dă-mi un semn ca să îți confirm că pot fi alături de voi. Oricare dintre metodele de mai jos îți va aduce un răspuns rapid.

Sună-mă pentru orice informații!

0740 031 086

Trimite un e-mail!

office@andreidumitrache.ro