SERVICII

Oferta mea de servicii foto pentru nuntă este una variată

De la sesiuni Love story drept cadou de aniversare, la Ziua nunții și amintiri vii peste ani, la Destination photography și aventuri în țară sau străinătate alături de voi și povestea voastră. Fotografiez cupluri pentru poveștile lor și momentele pe care le consideră demne de amintiri.

Și cum poți vedea, în funcție de ce îți dorești și cauți, poți găsi aici ofertele mele. Ele cuprind:

Fotografie de nuntă

Povești spuse frumos, atent și în stil documentar, prin fotografii din ziua nunții, dar și separat, la sesiuni foto înainte de nuntă, după nuntă, la cununie sau în cadrul unui Love story care să vă prezinte într-un mod profesionist povestea de dragoste.

Albume foto

Odată trăită ziua, odată ce personajele se odihnesc, ce rămâne? Eu cred că pot rămâne poveștile. Și am găsit cele mai bune metode ca voi să vă spuneți povestea, prin albume de nuntă speciale, la fel ca voi.

Pachet foto-video nuntă

Dacă îți place stilul meu de fotografie de nuntă, atunci ai încredere că echipa video alături de care lucrez nu face decât să scoată și mai mult în evidență povestea pe care o trăiți. Află mai multe detalii accesând imaginea de mai jos.

Make-up artistFrumusețea vine din interior, sunt de acord. Iar un machiaj de nuntă nu înseamnă aplicarea unei măști, ci scoaterea în evidență a frumuseții interioare.

2 fotografiÎn cazul în care iti doresti o varietate mai mare de fotografii, poți vedea de ce recomand această variantă prin accesarea imaginii de mai jos.

fotograf_nunta_brasov (162)

 • "Puterea de a exprima emotii mai departe de cuvinte si de o simpla fotografie. Fotografia de nunta, a devenit demult mai mult decat o simpla fotografie, o poza de grup si atat. Surprinderea micilor si marilor momente, ale emotiilor vazute si nevazute de ochii curiosi ai oaspetilor. Profesionalism, bucurie, jovialitate si voie buna, acestea sunt din punctul nostru de vedere, cuvintele care te descriu cel mai bine. A fost o reala placere sa te avem ca fotograf la cele mai importante evenimente de pana acum, din viata noastra."

 • Andrei ne-a inspirat incredere inca din prima zi in care ne-am cunoscut. In timpul sedintelor foto isi arata entuziasmul pentru fiecare cadru reusit si totul s-a desfasurat intr-o atmosfera destinsa, ca intre prieteni, de aceea am fost relaxati desi era prima data cand experimentam acest lucru. In ziua nuntii, nu i-am simtit prezenta insa a fost acolo si a surprins cele mai frumoase si emotionante momente. Iti multumim pentru tot! In fiecare poza se regasesc imaginatia, pasiunea si profesionalismul. Datorita tie o sa pastram cele mai frumoase amintiri si vom putea retrai emotiile din ziua nuntii de fiecare data cand le vom revedea. Am fost norocosi ca te-am gasit si ca ai fost alaturi de noi. Felicitari pentru tot ce faci!

 • "Imi plac oamenii care fac ceva din pasiune si Andrei este unul dintre ei! Viziunea, talentul si pasiunea lui pentru fotografie fac astfel incat rezultatul final sa fie mai presus de orice asteptare! Ne bucuram ca am lucrat cu el si cu siguranta si peste ani ne vom uita cu acelasi drag la fotografiile realizate de el deoarece...sunt superbe!"

   
 • "O poza face cat o mie de cuvinte. Nunta noastra a fost surprinsa de voi in cel mai mic detaliu, fapt pentru care tot cu voi vom colabora si la urmatoarele evenimentele importante din viata noastra. Pentru noi sunteti cei mai profesionisti, cei mai buni!!!! Va multumim pentru tot!"

 • "Alegera unui fotograf pentru noi a contat foarte mult, ne doream ca acesta sa surprinda momente, instantanee, povestea noastra in cele mai mici detalii, toate acestea fara regie si fara "a sta la poze". Andrei a reusit toate acestea, infrumusetand chiar toate stangaciile noastre. Este un fotograf implicat, o persoana deschisa care stie sa creeze o atmosfera relaxanta in cadrul sedintelor foto. Suntem mai mult decat incantati de alegerea facuta si de rezultat. Multumim, Andrei!"

 • "Momente minunate prinse sub atenta lentila a lui Andrei. O colaborare frumoasa, haioasa, din care au rezultat amintiri pretioase pastrate in superbele albume, pe care le vom rasfoi mereu cu placere. Il recomand pe domnu' fotograf pentru talentul, tineretea si pasiunea lui :)"

  Adi & Cristina, Munich
 • Il recomandam cu drag pe Andrei. Pe tot parcursul colaborării a dat dovada de profesionalism, de atenție la detalii si la oamenii cu care lucrează. Ii mulțumim pentru ce a făcut pentru noi si asteptam sa ne vedem la următorul eveniment la care sa ne fie alături. :)
  Ana & Emilian, Brasov
Vizitează pagina de OFERTE DE PREȚ pentru cat mai multe detalii despre ceea ce pot să-ți ofer, ori trimite-mi un mesaj si îți voi face o ofertă personalizată.
Aștept cu drag sa colaborăm! :)

Contactează-mă!

Oricât de mult mi-ar plăcea să cunosc cât mai multe cupluri și să ofer cât mai multe amintiri, numărul evenimentelor pe care le pot contracta este unul limitat. Dă-mi un semn ca să îți confirm că pot fi alături de voi. Oricare dintre metodele de mai jos îți va aduce un răspuns rapid.

Sună-mă pentru orice informații!

0740 031 086

Trimite un e-mail!

office@andreidumitrache.ro

Română