Sesiune foto inainte de nunta in Brasov – Roxana & Tudor

Sesiuni foto Brașov – Roxana și Tudor

Sesiune foto de logodnă

Dacă vrei să iubești, iubește primăvara. Ai de unde să te inspiri, ai toate uneltele necesare pentru a opri timpul. Și alături de Roxana și Tudor, asta am făcut. Într-un peisaj natural, verde de primăvară și albastru de vară, am pornit pentru a crea atmosfera unei sesiuni foto înainte de nuntă. Și apoi, în timp ce ei râdeau și repetau sentimentul unei nunți perfecte deja în mintea lor, eu îi surprindeam.

Avantajul unei sesiuni foto înainte de nuntă este că rigiditatea nu există. Așa cum minunatele peisaje ale Brașovului nu au reguli, nici fotografiile rezultate nu au limite. Culori cum doar natura poate aduce, vânt care trece prin păr și martori bătrâni de sute de ani la o iubire care devine inspirată.

Peste două zile, la Kronwell Brașov, Roxana și Tudor aveau să ciocnească pahare de cristal cu asistența, să danseze pe o podea tare și să râdă pentru sute de ochi. Azi, aici, în fața obiectivului meu, ei au exersat liniștea și darul dat de dragostea adevărată: doar 2 corpuri, 4 ochi și sunetele naturii, lumini și umbre mereu delicate și ore de reîntorcere la ceea ce contează cu adevărat: ei doi.