Sesiune foto de logodna in Tara Fagarasului – Nicu & Adriana

  Sesiune foto înainte de nuntă Brașov – Nicu & Adriana

Sesiune foto de logodnă

Primăvara, iubirea și Țara Făgărașului. Cuvinte care aduse împreună cresc peste numărul lor de litere și devin legendă. Introdu în joc și un inel, flori de primăvară și urme de avioane plecate spre cine știe unde pe un albastru cer de mai și ai o sesiune foto de logodnă care se va auzi prin povești spuse cu drag mult timp de acum înainte.

Nicu și Adriana au exersat ziua nunții cu flori albe în loc de voal și ploi de petale în loc de artificii. O sesiune foto de logodnă care ne-a dus în mijlocul unui peisaj făcut parcă să le spună povestea. În culori pastelate, cu un mesaj scris mare pe piept care spunea că Tot ce avem este acest moment și o cunună în păr, Adriana a râs. Fără teamă, fără inhibiții și fără grabă,  a râs pentru Nicu și pentru un viitor la fel de strălucitor ca soarele reflectat în albul delicatelor flori de Mai. Iar Nicu a fost natural, deschis și fericit să vadă că doar prezența lui poate aduce atâta fericire.

Au ținut dragostea în palme, s-au jucat cu ramuri de copaci înfloriți și raze de soare blând. Prin verde crud, umbre mitice din Țara Făgărașului și părâuri reci ca o iarnă ascunsă în trecut, ei au fost calzi. Iar sesiunea foto de logodnă le-a adus amintiri frumoase, un vals repetat pentru nuntă și câteva ore care îi vor face mereu să zâmbească, natural, proaspăt și sălbatic, ca peisajul pe care l-au ales.

Aștept acum nunta și noi imagini din această frumoasă poveste!