Denisa & Razvan – Save The Date in Brasov

 Save The Date Brașov

Denisa & Răzvan

Save the date înseamnă…Hai să îți spun un secret. E o conversație în doi la care mai apoi sunt părtași mii de alți martori. E un moment în care cuplul își acordă timpul necesar pentru a-și spune…Chiar facem asta. Și știm când.

Pentru Save the date cele mai importante componente sunt: El, Ea, Data și o locație care spune o poveste în background, ca o culoare anume aleasă pentru un tablou.

Denisa și Răzvan au ales pentru Save the date peisajul natural de deasupra Brașovului. Suntem norocoși cu asemenea priveliști și deși de multe ori eu urmez cuplul la locul ales de ei pentru Save the date, de data aceasta ei au venit la mine și la un Brașov care le-a stat martor în depărtare la frumoasa poveste de dragoste.

O sesiune foto de toamnă, pentru o nuntă de primăvară, adică exact așa cum recomand unui cuplu care iubește culorile. Cum o eșarfă în culorile ei și împletită, ca marginea pădurii cu începutul cerului, Denisa a zâmbit mult, a privit spre viitor și spre trecut. Iar la fiecare pas i-a fost alături Răzvan, în umbră, cu căldură, în momentele de fugă sau de repaus.

De când soarele ne arăta orașul, până seara, când în atmosferă misterioasă de blue hour ei și-au spus promisiunile și secretele, iar au am încheiat cu ultimul cadru ce le va anunța povestea. Veniți din Mediaș pentru această ședință foto de Save the date, i-am însoțit cu placere în unul dintre acele locuri de fotografiat din Brașov unde mereu parcă realitatea capătă nuanțe de poveste.