Outside The Box – WORKSHOP Poiana Brasov

Outside The Box

Documentary Wedding Photography WS

27-28 septembrie – Poiana Brasov

Outside The Box 

Salutare, tuturor!

Sunt Andrei Dumitrache, iar pe data de 27 si 28 septembrie  voi sustine in Poiana Brasov la Hotel Ohma un workshop de fotografie documentara de nunta. Daca iti doresti sa afli totul despre acest tip de abordare si cum sa realizezi fotografii reale si de impact fara nici cea mai mica interventie asupra starii cuplului, te invit cu drag sa te alaturi. Iti promit un workshop profund si sincer. Un workshop care sper sa te ajute sa te regasesti daca ai nevoie de asta, sa avansezi sau sa iti gasesti calea daca esti la inceput de drum si sa  intelegi rolul tau, al nostru, ca fotografi la o nunta. Iti voi spune care sunt lucrurile dupa care m-am ghidat si care m-au ajutat sa obtin in timp succesul  in fotografia de  nunta, dar mai ales  si cel mai important as spune eu, linistea si placerea  de a face cu adevarat ceea ce imi place.

         Printre altele, vom atinge impreuna urmatoarele subiecte:

– fotografia documentara &  fotografia documentara artistica (de ce nu este nimic mai bun decat viata reala)

– cunoasterea de sine, autoanaliza ( de ce facem ceea ce facem?)

-cum sa spui povestea asa cum a fost si cum sa o faci sa se simta asa cum s-a simtit

– MARKETING (iti voi explica cat de importanta este colaborarea cu un specialist si iti voi arata cu exemplele mele reale cum sa atragi mirii pe care ii doresti. Iti voi spune si cum am ajuns in prima pagina google la urmatorele cautari: fotograf profesionist de nunta, fotograf nunta brasov, top locatii nunta, locatii nunta Brasov, fotografie documentara de nunta, fotograf cu stil documentar/fotojurnalistic) La final de WS vei primi si un discount de 20% de la catalinagal.ro pentru cele mai profesionale servicii de marketing pe care le poti contracta.

– Risc & Esec & Satisfactie

– Making pictures VS Taking pictures

– lumina(naturala+artificiala), moment, compozitie, tehnica.

– cum sa devii un specialist pe toate planurile si sa emani incredere VS cum sa ai incredere in tine

– impactul primului mail si cum sa aduci plus valoare serviciilor tale

– importanta punctului de statie

– site-ul (la final de WS vei primi si aici un discount de X% din partea Creatikon Design pentru servicii profesionale de WebDesign, Design Grafic si creatie publicitara).

– cum sa ai miri fericiti care sa te recomande mai departe

– workflow,  echipament

– back-up (cum sa faci fata situatiilor neprevazute la nunta)

– Inspiratie

– critica constructiva

– sesiune foto de tip After Wedding cu un cuplu real

Iar asta nu e tot, pentru ca vom avea si o surpriza din partea prietenilor de la Impact Albums by Moni si Silviu Bercea.

 

      Cu ce imi doresc sa pleci de la acest workshop? Cu niste ochi larg deschisi care sa te ajute sa vezi si sa gandesti diferit modul  in care fotografiezi. Sa pleci hotarat, motivat si nerabdator sa duci fotografia pe care o faci la urmatorul nivel. Sa pleci Inspirat!

     Ce ma recomanda ca speaker? As spune fara ezitare ca fericirea tuturor cuplurilor care au rasfoit fotografiile sau albumele de nunta realizate de mine. Pot adauga experienta internationala cu nunti si cupluri fotografiate in tari precum SUA, Germania, Emiratele Arabe Unite, Italia.

      Rezultatele muncii depuse se reflecta si in:

– diploma de excelenta obtinuta din partea „ISPWP – INTERNATIONAL SOCIETY OF PROFESSIONAL WEDDING PHOTOGRAPHERS” in urma jurizarii concursului international de fotografie de nunta in 2019

– TOP 3 fotografi de nunta din Romania in 2016 conform FOTOGRAFI-CAMERAMANI

– TOP 10 fotografi de nunta din Romania in 2020-2021 conform THIS IS REPORTAGE si MYWED

– fotograf premiat de Fearless, ISPWP, WPS, This Is Reportage, MYWED

       Multumesc tuturor partenerilor pentru implicare: catalinagal.ro, Impact Albums by Moni & Silviu Bercea, Creatikon Studio, Hotel Ohma by Winsedswiss, Timeless Films by Razvn Cosma.

Numarul de locuri pentru WS este limitat la maxim 12 din care 2 sunt deja ocupate . Nu sunt incluse cazarea si drumul pentru cine nu este din Brasov.

Apa, cafeaua si pizza pentru cele 2 zile sunt din partea casei. Plus focul de tabara din ultima seara pentru cine poate si vrea sa ramana. 🙂

Pentru detalii legate de pret sau orice alte detalii nu ezitati sa ma contactati: office@andreidumitrache.ro , TEL: 0740 031 086, www.andreidumitrache.ro

Va multumesc!

Cu prietenie,