Wedding planner Brașov- recomandările unui fotograf profesionist

Știai că doar o mică parte dintre cupluri aleg un organizator de nuntă pentru evenimentul lor? Deși pare firesc să îți dorești un ajutor experimentat care să te consilieze și să îți ofere timp pentru tine, dacă tu ai început să cauți un wedding planner, faci parte dintr-un grup restrâns de viitoare mirese.

Motivele pentru care majoritatea nu apelează la servicii de organizare de nuntă specializate nu sunt bugetul, timpul sau faptul că își doresc să compună singuri nunta visată, pentru că au idei speciale. Cel mai adesea, încrederea este motivul. Este greu, așa cum e și cazul alegerii unui fotograf de nuntă potrivit, să îți pui visele în mâinile unui străin. Dar…
A trece peste reticența inițială și a permite unui profesionist să te convingă de faptul că merită încrederea ta aduce multe beneficii, oricare ar fi serviciul ales.

Ceea ce pierd cuplurile care nu au alături un wedding planner este experiența unui specialist dedicat.
Normal, majoritatea nunților sunt ocazii unice și în premieră pentru cei doi miri. Și atunci, de unde să aveți informațiile necesare pentru a lua cele mai bune decizii, a face cele mai economice alegeri, a compune cele mai creative și unice decoruri sau teme și a obține cele mai bune oferte, a aduce tradiția în prezent?

Astfel, după ce am participat la zeci de nunți alături de acești profesioniști (Brașov, România sau chiar internațional) pot să compun o listă de wedding planneri care sper să vă ajute în căutări. Și la final de articol, vă spun cu ce reducere specială vă întâmpin la început de an pentru colaborarea foto-video.

NOTĂ: Acesta nu este un top și ordinea nu este anume aleasă. Am adăugat persoane întâlnite  în cei 10 ani de activitate de fotograf de nuntă în Brașov și România. Sunt wedding planneri care m-au solicitat sau mi-au fost colaboratori la evenimente, vin recomandați de miri sau colegi.

Organizator nunți Brașov

Wedding planner Brașov-Cristina Manuela

*Bow Tie Events*

Cum se descrie ea: ”Infiintata in 2013, Bow Tie Events este o agentie de planificare, consultanta si design in domeniul evenimentelor. De la concept la proiectare, de la planificarea la coordonarea fiecarui eveniment, echipa noastra este constienta ca cele mai mici detalii sunt importante. Bow Tie Events se mandreste cu abordarea diferita a fiecarui eveniment si diversitatea serviciilor pe care le oferim clientilor nostri.”

Exemplu de aranjament nuntă realizat de Bow Tie Events

Un articol prin care vă vine în ajutor: Tendintele anului 2019 in materie de nunti
Vezi dedicarea și imaginația ei aici: Web, Facebook, Instagram, Pinterest

 

Wedding planner Brașov-Dana & Diana

*Kron Event Decoration*

Cum se descrie ea:Suntem implicati in industria nuntilor si evenimentelor  de mai bine de 11 ani, astfel incat acest domeniu ne este foarte drag si apropiat. Inca de la inceput, am facut in asa fel incat cuplurile de miri sa fie capabile sa atinga unicitatea in ziua lor speciala, creand un eveniment magic cu un buget stabilit, adaugand accente personale care sa ii reprezinte.”

Exemplu de aranjament nuntă realizat de Kron Event Decoration

Un articol prin care vă vine în ajutor: Cum va arăta cea mai nouă locație de evenimente din Brașov?
Vezi dedicarea și imaginația ei aici:  Web, Facebook, Instagram, Pinterest

 

Wedding planner Brașov-Alina și Alex

*Alyssa Events*

 

Cum se descriu ei: ”Noi suntem Alina si Alex, sot si sotie, cei mai buni prieteni si probabil si cea mai buna pereche cand vine vorba de luat cele mai bune decizii. Din pasiune pentru organizarea de evenimente, am cladit o echipa tanara si dedicata, si am numit-o Alyssa Events. Suntem wedding planners si vom coordona intreg evenimentul vostru, oricare ar fi acesta.”

Exemplu de aranjament nuntă realizat de Alyssa Events

Un articol prin care vă vin în ajutor: Aranjamentele florale pentru nuntă
Vezi dedicarea și imaginația ei aici:  Web, Facebook, Instagram, Pinterest

 

Wedding planner Brașov-Anca Ilea & Team

*Contessina Events Brasov*

Cum se descrie ea: ”Din 2013, suntem o echipa de oameni pasionati ce livram fericire la evenimente. Evenimente care spun povestea voastra si care creeaza amintiri dragi.”

Exemplu de aranjament nuntă realizat de Contessina Events

Un articol prin care vă vine în ajutor: Florile preferate ale mireselor
Vezi dedicarea și imaginația ei aici: Web, Facebook, Instagram, Pinterest

Wedding planner Brașov-Mirela Taras & Team

*Blitz Party*

Cum se descriu ei: ”Infiintata in anul 2006- Agentia de Organizari Evenimente Blitz Party este apreciata ca fiind o agentie ale carei talente creatoare unice si reputatia remarcabila, au facut din ea un succes in domeniul organizarilor de evenimente.”

Exemplu de aranjament nuntă realizat de Blitz Party

Un articol prin care vă vin în ajutor: Nuntă green în culoarea anului 2017
Vezi dedicarea și imaginația lor aici:  Web, Facebook, Instagram, Pinterest

Organizator nunți România

Wedding planner București-Irina Popa

*Weddings and Events*

Cum se descrie ea: ”Am invatat ca mai presus de tot este fericirea de pe chipurile clientilor si a modului in care se simt, dupa ce evenimentul lor se încheie la fel de spectaculos precum a început. Fiecare eveniment este unic pentru mine si echipa mea, asa cum este si pentru voi, clientii nostri. Spuneti-ne ce idei aveti, apoi lasati totul in seama noastra.”

Exemplu de aranjament nuntă realizat de Wedding and events.ro

Un articol prin care vă vine în ajutor: Amenajarea unui candy bar in ton cu evenimentul tau

Vezi dedicarea și imaginația ei aici:  Web, Facebook, Instagram, Pinterest

 

Wedding planner București-Milena Marin

*Idyllic events*

Cum se descrie ea: ”Abordarea full-service și atenția noastră pentru detalii nu lasă niciun element al evenimentului neșlefuit. Astfel, visul tău evoluează într-o creație ce se bucură de direcție artistică și planificare meticuloasă. Ne implicăm cu tot sufletul ca fiecare eveniment să fie un succes și, astfel, tu să poți savura fiecare moment pe deplin.”

Exemplu de aranjament nuntă realizat de Idyllic events

Un articol prin care vă vine în ajutor: 8 Sfaturi pentru bugetul de nuntă

Vezi dedicarea și imaginația ei aici:  Web, Facebook, Instagram, Pinterest

Wedding planner București-Andrada Sas

*Bucharest Wedding Planner*

Cum se descrie ea: ”Din cele peste 100 de evenimente organizate începând cu 2011, am tras concluzia că ne plac evenimentele cu sens, cu oameni și cu drag. Nu încrâncenările. Nu dorința de a dovedi cuiva ceva. Nu lucrurile false, oricât de poleite și de parfumate ar fi. Atunci când dorința de a organiza o petrecere vine din dragoste, atunci lucrurile sunt simple. Iar nouă, așa cum vă povesteam, ne plac lucrurile simple.”

Exemplu de aranjament nuntă realizat de Bucharest Wedding Planner

Un articol prin care vă vine în ajutor: Negocierea pentru serviciile de nuntă

Vezi dedicarea și imaginația ei aici:  Web, Facebook, Instagram, Pinterest

 

Wedding planner București-Izabela și Larisa

*Monticello Events*

Cum se descriu ele: ”Am inceput impreuna aceasta activitate in anul 2011 și am invatat ca dragostea si casatoria nu stau in cele mai scumpe flori sau in cea mai extravanganta locatie, ca iubirea nu are varsta, ca nunta este despre voi si nu exista reguli despre cum ar trebui sa fie sau cum ar trebui sa arate, ca optimismul nostru si rabdarea sunt niste atuuri foarte importante, ca trebuie sa fim pregatite pentru imprevizibil si sa avem un plan de back-up in cazul in care ploua :)”

Exemplu de aranjament nuntă realizat de Monticello Events

Un articol prin care vă vin în ajutor: Meniul de nuntă modern

Vezi dedicarea și imaginația lor aici:  Web, Facebook, Instagram, Pinterest

 

Wedding planner București-Andra și Sorana

*Wedding Details*

Cum se descriu ele: ”Vom face echipă bună împreună pentru că ne plac mult lucrurile sincere, frumoase prin simplitate, lucruri ce nu sunt făcute pentru a bifa un checklist, ci din inimă și pentru că reprezintă ceva important pentru voi doi. Credem cu tărie că povestea voastră a început în momentul în care ați ales să porniți la drum împreună, așadar evenimentul trebuie să fie pe măsura ei.”

Exemplu de aranjament nuntă realizat de Wedding Details

Un articol prin care vă vin în ajutor: Un curs pentru ca tu să îți plănuiești nunta ca un profesionist

Vezi dedicarea și imaginația lor aici:  Web, Facebook, Instagram, Pinterest

Wedding planner București-Adriana Petre & team

*Creatorii de nunți*

Cum se descriu ele: ”Mirii nostri isi doresc o nunta a lor, dupa chipul si asemanarea lor si inteleg, ba chiar ei insista, sa ne ghidam nu dupa dogmele societatii in materie de nunti si cumetrii, ci dupa dorintele, ideile lor si ale noastre, dupa conceptul propus de noi si dupa ceasul lor interior. Aveti curaj sa iesiti din normele „nuntilor de Romania”? Vom gasi cea mai buna solutie impreuna. ”

Exemplu de aranjament nuntă realizat de Creatorii de nunți

Un articol prin care vă vin în ajutor: De ce să faceți nunta iarna?

Vezi dedicarea și imaginația lor aici:  Web, Facebook, Instagram, Pinterest

 

Wedding planner București-Karin Badea & team

*Karin Events*

Cum se descrie ea: ”In 2010 am inceput proiectul Karin Events cu dorinta de a face lucrurile altfel. Atunci cand ma implic in organizarea unei nuntii, o fac din tot sufletul, ca si cum acea nunta este a mea! Fac tot ce imi sta in putere sa ma asigur ca mirii vor avea nunta pe care si-o doresc, dar in acelasi timp, sunt si persoana care le spune daca ceea ce vor nu e posibil sau nu e potrivit pentru viziunea generala.

Exemplu de aranjament nuntă realizat de Karin Events
Un articol prin care vă vin în ajutor: Destination wedding – cum să îți organizezi o nuntă în deplasare

Vezi dedicarea și imaginația lor aici:  Web, Facebook, Instagram, Pinterest

 

 

Wedding planner Cluj-Geta Ungurean & Team

*Wedding & Events*

Cum se descrie ea: ”Organizez evenimente din anul 2010 si sunt fericita sa pot spune ca iubesc ceea ce fac! Chiar daca suna cliseic, a face oamenii fericiti este o binecuvantare. Sunt un planner de la A la Zen deoarece ofer servicii complete de organizare, fara stres sau haos la evenimentele tale.”

Exemplu de aranjament nuntă realizat de echipa GU

Un articol prin care vă vine în ajutor: Cum alegem zilele de cununie?

Vezi dedicarea și imaginația ei aici:  Web, Facebook, Instagram, Pinterest

 

Wedding planner Cluj-Ioana Miheț & Team

*Eventgate*

Cum se descrie ea: ”CRED ca fiecare nunta ar trebui sa va redea pe deplin personalitatea. Fara clisee, fara presiuni, fara temeri. STIU ca fiecare nunta presupune si unele compromisuri. Important e sa stiti ce sa alegeti fara sa suparati pe nimeni. Nici chiar pe voi insiva.”

Exemplu de aranjament nuntă realizat de echipa Eventgate
Un articol prin care vă vine în ajutor: Ce să faci la un târg de nuntă

Vezi dedicarea și imaginația ei aici:  Web, Facebook, Instagram, Pinterest

 

Este bine de reținut: Locul nostru, al prestatorilor de servicii din domeniul evenimentelor, este lângă voi. Așa că mai puțin contează unde anume este sediul unui wedding planner sau fotograf. Odată luată decizia de colaborare, orele, spațiul, dedicarea, experiența…toate vin lângă VOI.

 

Sper că această listă v-a ajutat în a economisi timp. Și știu sigur că vă va ajuta în a economisi mai mult decât atât și poate în a câștiga un nou aliat și prieten. Eu personal vă stau la dispoziție oricând cu informații și sfaturi venite din experiența mea de fotograf profesionist de nuntă.
Și acum, așa cum am promis, oferta de nuntă 2019, redusă cu 300 de euro până în 15 februarie, ca să începem anul cu dragoste de evenimente frumoase!

 

***Dacă ai lucrat cu un wedding planner pe care l-ai recomanda sau ești unul și nu te regăsești aici, îmi cer scuze. Te rog ajută-mă să completez lista, pentru a aduce viitoarelor mirese mai mult ajutor. Lăsați-mi un mesaj pe pagina de Facebook sau email.

Surse foto: Creditul pentru aceste minunate fotografii sunt ale realizatorilor, sursa poate fi accesată prin click pe foto. 
Te-ar mai putea interesa:

Andrei Dumitrache, autorul a o mie de cadre pentru același cuvânt: VOI

0740 031 086

office@andreidumitrache.ro

Română