Wedding planner Brașov- recomandările unui fotograf profesionist

Organizator nunta

Știai că doar o mică parte dintre cupluri aleg un organizator de nuntă pentru evenimentul lor? Deși pare firesc să îți dorești un ajutor experimentat care să te consilieze și să îți ofere timp pentru tine, dacă tu ai început să cauți un wedding planner, faci parte dintr-un grup restrâns de viitoare mirese.

Motivele pentru care majoritatea nu apelează la servicii de organizare de nuntă specializate nu sunt bugetul, timpul sau faptul că își doresc să compună singuri nunta visată, pentru că au idei speciale. Cel mai adesea, încrederea este motivul. Este greu, așa cum e și cazul alegerii unui fotograf de nuntă potrivit, să îți pui visele în mâinile unui străin. Dar…
A trece peste reticența inițială și a permite unui profesionist să te convingă de faptul că merită încrederea ta aduce multe beneficii, oricare ar fi serviciul ales.

Ceea ce pierd cuplurile care nu au alături un wedding planner este experiența unui specialist dedicat.
Normal, majoritatea nunților sunt ocazii unice și în premieră pentru cei doi miri. Și atunci, de unde să aveți informațiile necesare pentru a lua cele mai bune decizii, a face cele mai economice alegeri, a compune cele mai creative și unice decoruri sau teme și a obține cele mai bune oferte, a aduce tradiția în prezent?

Astfel, după ce am participat la zeci de nunți alături de acești profesioniști (Brașov, România sau chiar internațional) pot să compun o listă de wedding planneri care sper să vă ajute în căutări.

NOTĂ: Acesta nu este un top și ordinea nu este anume aleasă. Am adăugat persoane întâlnite  în cei 10 ani de activitate de fotograf de nuntă în Brașov. Sunt wedding planneri care m-au solicitat sau mi-au fost colaboratori la evenimente, vin recomandați de miri sau colegi.

Organizator nunți Brașov

Wedding planner Brașov-Cristina Baciu

*Cristina Baciu Events*

 

Cum se descrie ea: ”Infiintata in 2013, Bow Tie Events este o agentie de planificare, consultanta si design in domeniul evenimentelor. De la concept la proiectare, de la planificarea la coordonarea fiecarui eveniment, echipa noastra este constienta ca cele mai mici detalii sunt importante. Bow Tie Events se mandreste cu abordarea diferita a fiecarui eveniment si diversitatea serviciilor pe care le oferim clientilor nostri.”

Exemplu de aranjament nuntă realizat de Bow Tie Events

Un articol prin care vă vine în ajutor: Tendintele anului 2019 in materie de nunti
Vezi dedicarea și imaginația ei aici: Web, Facebook, Instagram, Pinterest

 

Wedding planner Brașov-Dana & Diana

*Kron Event Decoration*

 

Cum se descrie ea:Suntem implicati in industria nuntilor si evenimentelor  de mai bine de 11 ani, astfel incat acest domeniu ne este foarte drag si apropiat. Inca de la inceput, am facut in asa fel incat cuplurile de miri sa fie capabile sa atinga unicitatea in ziua lor speciala, creand un eveniment magic cu un buget stabilit, adaugand accente personale care sa ii reprezinte.”

Exemplu de aranjament nuntă realizat de Kron Event Decoration

Un articol prin care vă vine în ajutor: Cum va arăta cea mai nouă locație de evenimente din Brașov?
Vezi dedicarea și imaginația ei aici:  Web, Facebook, Instagram, Pinterest

 

Wedding planner Brașov-Alina și Alex

*Alyssa Events*

Cum se descriu ei: ”Noi suntem Alina si Alex, sot si sotie, cei mai buni prieteni si probabil si cea mai buna pereche cand vine vorba de luat cele mai bune decizii. Din pasiune pentru organizarea de evenimente, am cladit o echipa tanara si dedicata, si am numit-o Alyssa Events. Suntem wedding planners si vom coordona intreg evenimentul vostru, oricare ar fi acesta.”

Exemplu de aranjament nuntă realizat de Alyssa Events

Un articol prin care vă vin în ajutor: Aranjamentele florale pentru nuntă
Vezi dedicarea și imaginația ei aici:  Web, Facebook, Instagram, Pinterest

 

Wedding planner Brașov-Anca Ilea & Team

*Contessina Events Brasov*

Cum se descrie ea: ”Din 2013, suntem o echipa de oameni pasionati ce livram fericire la evenimente. Evenimente care spun povestea voastra si care creeaza amintiri dragi.”

Exemplu de aranjament nuntă realizat de Contessina Events

Un articol prin care vă vine în ajutor: Florile preferate ale mireselor
Vezi dedicarea și imaginația ei aici: Web, Facebook, Instagram, Pinterest

Wedding planner Brașov-Mirela Taras & Team

*Blitz Party*

Cum se descriu ei: ”Infiintata in anul 2006- Agentia de Organizari Evenimente Blitz Party este apreciata ca fiind o agentie ale carei talente creatoare unice si reputatia remarcabila, au facut din ea un succes in domeniul organizarilor de evenimente.”

Exemplu de aranjament nuntă realizat de Blitz Party

Un articol prin care vă vin în ajutor: Nuntă green în culoarea anului 2017
Vezi dedicarea și imaginația lor aici:  Web, Facebook, Instagram, Pinterest

 

Este bine de reținut: Locul nostru, al prestatorilor de servicii din domeniul evenimentelor, este lângă voi. Așa că mai puțin contează unde anume este sediul unui wedding planner sau fotograf. Odată luată decizia de colaborare, orele, spațiul, dedicarea, experiența…toate vin lângă VOI.

Sper că această listă v-a ajutat în a economisi timp. Și știu sigur că vă va ajuta în a economisi mai mult decât atât și poate în a câștiga un nou aliat și prieten. Eu personal vă stau la dispoziție oricând cu informații și sfaturi venite din experiența mea de fotograf profesionist de nuntă.

Te-ar mai putea interesa:

Andrei Dumitrache, autorul a o mie de cadre pentru același cuvânt: VOI

0740 031 086

office@andreidumitrache.ro