Louise & Marius – Nunta in Bucuresti la Artist, the Barn

Louise & Marius – Nunta in Bucuresti la Artist, the Barn

Fotograf de nunta in Bucuresti

Fotograf de nunta in Bucuresti | Imi place mult ceea ce fac. Cred ca asta se datoreaza nu doar pasiunii mele pentru fotografie cat si cuplurilor alaturi de care am ocazia sa colaborez. Oameni care inteleg abordarea mea pentru fotografia de nunta. Ador momentele de orice fel si simt ca niciodata nu sunt suficiente. Imi place sa documentez totul fara nici cea mai mica interventie asupra starii cuplului sau a celor din jur. Pentru mine fiecare nunta e diferita si frumoasa in felul ei, important e ca oamenii sa faca ceea ce simt si ce le face placere. Nu trebuie sa faca nimic special pentru mine ca fotograf de nunta. Nu exista clisee, nu exista fotografii obligatorii.

Louise & Marius au facut si fac parte din acesti oameni frumosi. Pe Louise o stiam de cativa ani, asta pentru ca este prietena foarte buna a unei foste mirese pe care am fotografiat-o cu cativa ani in urma. A fost ca o recunostinta pentru mine faptul ca m-au ales pentru ca imi cunosteau stilul si fotografiile. Dar asta a venit la pachet si cu un gram de emotii in plus si de motivatie. Imi doream sa scot maximul fotografic din acel eveniment iar la final ei sa fie multumiti de alegerea facuta. Sper ca am reusit macar sa ma apropii de acest lucru si le multumesc inca o data si aici pentru increderea acordata. Ma bucur mult ca am putut fi alaturi de ei.

Cat despre locatie, a fost prima data cand am fotografiat o nunta la Artist, the Barn si mi-a placut mult. Un loc primitor in care sper sa mai am ocazia sa fotografiez pe viitor.

Locatie: Artist, the Barn

Video: Timeless Films by Razvan Cosma

Tort: Oana’s Bakery

Flori: My Pretty Flower Room