Meritați amintiri: Idei, ședințe foto, povești de dragoste

Cu siguranță ziua cea mare nu vei vrea să se termine. O aștepți de atâta timp, o pregătiți, vă pregătiți și voi. Și din centrul atenției, mai ales dacă lucrurile sunt organizate perfect și voi doar vă bucurați de moment, nu vreți să ieșiți niciodată. Văd mereu cum cei doi participanți principali se transformă în ziua nunții. Atenți unul cu altul, fascinați de fiecare moment și emoție. 

Dar de și mai multe ori, văd momentul de la final de nuntă, când cei doi se privesc, obosiți și împliniți și parcă se întreabă: ”Și acum?”

Idei ședințe foto, amintiri complete și regrete

Pentru că o poveste de dragoste, ca orice poveste, are început, cuprins, încheiere și un ”Au trăit fericiți până la adânci bătrâneți!. Care se scrie zi de zi începând cu DA. Eu o să îți spun cum poți să faci din început o amintire mai frumoasă și cum să prelungești cât mai mult starea de euforie de la nuntă, ba chiar să îi aduci un plus de culoare și perfecțiune. 

Și ce motive ai să alegi sesiuni foto înainte și după nuntă, ca să nu regreți nici timpul, nici locul, nici faptul că povestea voastră nu o vede nimeni.  

Idei ședințe foto – Save the date pentru povestea voastră

Ești fan al obiectivului sau nu, știu că ești fan al poveștii voastre. Și imediat ce ai spus DA, începeți să plănuiți ziua cea mare. Dar pentru că amintirile din acea zi nu le poți plănui la perfecțiune, nici măcar cu un wedding planner, așa cum scriam aici, am o propunere care este îmbrățișată cu entuziasm de mirii mei: sesiunea foto plină de voioșie de la Save the Date. 

De ce Save the date? 

Beneficiile acestei sesiuni foto și ce primește cuplul am listat și pe pagina de prezentare a serviciului, aici

Dar să îți spun și motivele pentru care mirii care aleg aceste bonusuri la povestea lor o fac și de ce nu regretă alegerea:

  • Sunt mândri de povestea lor și vor să o arate familiei, prietenilor și mediului online. Iar fotografiile primite de obicei asta fac, prezintă începutul, pregătesc invitații de evenimentul cel mare și garantează muuulte Felicitări!
  • De obicei în aceste sesiuni foto cei doi retrăiesc fiorii primelor întâlniri sau a cererii în căsătorie. Din nostalgie sau plăcere, refacem pașii poveștii și atunci, nepresați de timp sau planuri, cei doi se regăsesc. Așa cum vei vedea și dacă accesezi acestă poveste Save the date, cei doi, voi doi, veți face ceea ce în ziua nunții nu veți avea timp: veți fii acolo doar unul pentru altul, veți râde, veți chema natura, orașul sau locația preferată să coloreze povestea voastră. 
  • Costul redus al unei astfel de sesiuni foto o face un CADOU perfect. Așa că primesc deseori solicitări de la nași sau familie, care pregătesc celor doi un cadou de care să se bucure și pe care să nu îl uite prea curând. Și chiar inclus în pachetul vostru foto de nuntă, vă aduce 3 în 1 beneficii: e ca o terapie de cuplu și relaxare, vă aduce fotografii profesionale și creative de inclus în/pe invitații, mai ia din teama de aparat, de timpul rămas și BONUS: vă duce, tineri, frumoși și îndrăgostiți, pe cărări ce vor rămâne speciale. 

Aceste sesiuni sunt atât de solicitate pentru că ajută și la a cunoaște stilul fotografului, pentru a vă obișnui cu aparatul, pentru că știi cum toată lumea întreabă: ”Și…cum te-a cerut?”.  Uite aici ce imagini poți să ai și tu de la această sesiune foto înainte de nuntă.

Idei ședințe foto –  Love the dress/Trash the dress pentru cireașa de pe tort

Când ajungem la această parte de obicei mirii sunt experți. Și este cea mai solicitată sesiune foto pentru mai mult decât motivul evident: mai multe amintiri. 

Este preferată pentru că spune: ”Noi doi, o familie!”

Și indiferent dacă se alege tematica de distrugere a rochiei – vezi aici câteva idei creative pentru aceasta sesiune foto – sau mult mai delicata Love the Dress, amintirile pot fi la fel de spectaculoase. Perfecte pentru finalul unui album de nuntă care va fi subiect de discuție ani și ani de acum înainte. 

De ce Sesiuni foto după nuntă? 

Am scris și aici că o sesiune foto după nuntă vă lasă să spuneți tot ce ați uitat, nu ați avut timp, spațiu, condiții meteo sau nervi să spuneți în fotografiile din ziua nunții.  

Dar motivele principale pentru care de obicei miresele și mirii aleg să trăiască această poveste sunt mult mai simple, mai de suflet și mai frumoase: pentru că se iubesc și nu vor să încheie petrecerea, nu vor să uite și vor martori la iubirea lor. Poveștile frumoase merită spuse, așa cum le spun și eu de fiecare dată când mai adaug una la Portofoliu. Iar fotografia de mai jos face parte dintr-o poveste ce a avut Save the date, ziua nunții și Love the dress, după nuntă. Iar dacă apeși aici, poți vedea cum parcă totul se leagă, poți citi ce inspiră pozele

  • Sesiunea foto după nuntă leagă firul poveștii, vă urmează în noua viață de familie, vă surprinde cum răsuflați, tineri, frumoși, atât de noi în acest rol, de soț și soție. Și sincer, sunt preferatele mele, pentru că văd cele mai spectaculoase imagini, sentimente și amintiri. Avem  lumina potrivită pentru imagini ce îți taie răsuflarea, Blue Hour și Golden Hour și libertate în compoziție. Dar mai ales, libertatea de a simți, de a spune PA rochiei și DA noii vieți. 
  • Pachetul complet de 3 sesiuni foto nu este o cheltuială, ci o investiție în povestea voastră, alegerile voastre și un timp suplimentar pe care îl dați tinereții și iubirii. Și așa cum cuplurile la fiecare nou cadru parcă au căpătat mai multă încredere când lucrez cu ei, așa și sesiunile foto înainte de nuntă, de nuntă și după nuntă devin din ce în ce mai profunde, surprind mai bine relația, povestea și de ce nu, prevestesc viitorul. 

Aici găsești oferta mea pentru cele 3 pachete și beneficiile acestora. 

Și dacă încă nu ești convinsă, vezi și citește Poveștile mele

Curând, sper să vă regăsesc și povestea voastră printre ele. Acum știi și de ce meriți aceste clipe speciale și cum vă ajută.

Aș dori o ofertă pentru ședințele foto!
Te-ar mai putea interesa:

Andrei Dumitrache, autorul a o mie de cadre pentru același cuvânt: VOI

0740 031 086

office@andreidumitrache.ro