Fotografie de nunta – Narcisa & Dan, Târgu Neamț

Fotografie de nuntă în Târgu Neamț

Narcisa & Dan – fotograf de nuntă

 

Să fiu fotograf de nuntă este de fiecare dată un privilegiu și o bucurie pentru mine din mai multe motive.  Un moment plin de emoție, adrenalină, concentrare, urmărire si așteptare continuă. A face fotografie de nuntă în stil fotojurnalistic înseamnă că nu vei mai avea o a doua șansă. Cea de a surprinde un anumit moment. Unul ce poate da un surplus poveștii finale, printată în albumul de nuntă.

Iar când știi că fotografiezi o nuntă în pandemie unde totul a fost pus la punct a doua sau poate a treia oară după nenumărate amânări, unde ca mire și mireasa ești nevoit să renunți la petrecerea bine cunoscută de noi toți, pentru mine este un motiv în plus de a fotografia totul cum trebuie. Este datoria mea să le ofer mirilor posibilitatea de a le arăta și celorlalți prieteni care nu au reușit să ia parte la eveniment, care a fost vibe-ul zilei și cum s-a simțit aceasta prin fotografii.

Îmi place să documentez evenimentul fără să intervin în vreun fel sau altul în timpul zilei. Cu excepția acelor sesiuni foto pe care și le doresc mirii, bineînțeles. Însă și acolo intervenția mea este una minimă. Din ce îmi aduc aminte, când i-am întrebat pe Narcisa și Dan cum m-au găsit ca fotograf pentru evenimentul lor, răspunsul a fost că au căutat pe google fotografie documentară de nuntă sau fotograf de nuntă cu stil documentar, pentru că asta și-au dorit. Nu am putut decât să mă bucur, bineînțeles. De asemenea, a fost prima nuntă la mânăstirea Neamț pe care am fotografiat-o, o zonă foarte frumoasă care merită vizitată. Chiar dacă am fotografiat multe nunți atât în țară cât și în străinătate, recunosc că în Moldova nu am mai avut ocazia să fotografiez până acum.