Fotograf de Nunta in Transilvania la Resort Ambient cu Andreea & Vlad

Fotografie de nunta cu Andreea & Vlad

Fotograf de Nunta in Transilvania la Resort Ambient

 

Am avut din nou ocazia să mă aflu ca fotograf de nunta in Transilvania.  Andreea și Vlad au avut parte de nunta pe care și-au dorit-o. O nuntă cu o atmosferă caldă, cu multe zâmbete și multă fericire in jur. Simțeai că asta plutește în aer. Se observa ușor această stare de bucurie și pe fețele celor implicați. Mi-au transmis asta și de la prima întâlnire pe care am avut-o cu ei. Locația de nuntă aleasă a fost Resort Ambient din Cristian. Un resort care personal îmi place mult și care mi se pare foarte potrivit atunci când vrei să-ți organizezi o nuntă într-un vechi sat săsesc din Transilvania. Cristian păstrează şi astăzi amprenta coloniştilor germani și respiră confort şi bunăstare. Curat, liniștit și cu aer occidental.

După pregătirile de nuntă și după ceremonia religioasă, am intrat în curtea de la Biserica Fortificata din Cristian, un ansamblu minunat de monumente istorice. Asta pentru a realiza câteva fotografii de nuntă cu cei dragi dar și o scurtă sesiune foto cu cei doi, unde am încercat să îi surprind în intimitatea lor. Timpul a fost de partea noastră si ne-a permis acest lucru, pentru că totul s-a desfășurat acolo, în Cristian. Nu am fost nevoiți să ne îndepărtăm deloc de la locație.  Îți oferă liniște și confort să știi că nu trebuie să fugi ca să ajungi la timp dintr-un loc în altul.

Petrecerea de nuntă de la Resort Ambient a fost foarte faină și a avut loc în compania celor de la Kontraband. Una din trupele pe care le recomand atunci când cuplurile îmi cer asta.

Sper să vă placă povestea celor doi spusă de mine ca fotograf de nunta în Trasilvania ! Iar după ce vizualizați fotografiile, vă invit să citiți și acest articol: Nunta în Transilvania: o idee pentru #destinationwedding