TESTIMONIALS

In orice domeniu ai lucra, te bucuri sa vezi ca munca ta este apreciata. Ca si fotograf de nunta, am o satisfactie foarte mare cand imi vad clientii bucurosi si nerabdatori de noi colaborari. Atunci sunt sigur ca am facut ceva bine iar fericirea lor imi ofera increderea pentru a merge mai departe.

Emil & Viliana, Pitesti


"Puterea de a exprima emotii mai departe de cuvinte si de o simpla fotografie. Fotografia de nunta, a devenit demult mai mult decat o simpla fotografie, o poza de grup si atat. Surprinderea micilor si marilor momente, ale emotiilor vazute si nevazute de ochii curiosi ai oaspetilor. Profesionalism, bucurie, jovialitate si voie buna, acestea sunt din punctul nostru de vedere, cuvintele care te descriu cel mai bine. A fost o reala placere sa te avem ca fotograf la cele mai importante evenimente de pana acum, din viata noastra."

Costi & Georgiana, Brasov


"Imi plac oamenii care fac ceva din pasiune si Andrei este unul dintre ei! Viziunea, talentul si pasiunea lui pentru fotografie fac astfel incat rezultatul final sa fie mai presus de orice asteptare! Ne bucuram ca am lucrat cu el si cu siguranta si peste ani ne vom uita cu acelasi drag la fotografiile realizate de el deoarece...sunt superbe!"  

Razvan & Alexandra, Curtea de Arges


"O poza face cat o mie de cuvinte. Nunta noastra a fost surprinsa de voi in cel mai mic detaliu, fapt pentru care tot cu voi vom colabora si la urmatoarele evenimentele importante din viata noastra. Pentru noi sunteti cei mai profesionisti, cei mai buni!!!! Va multumim pentru tot!"

Rebeca & Dragos, Bucuresti


"Alegera unui fotograf pentru noi a contat foarte mult, ne doream ca acesta sa surprinda momente, instantanee, povestea noastra in cele mai mici detalii, toate acestea fara regie si fara "a sta la poze". Andrei a reusit toate acestea, infrumusetand chiar toate stangaciile noastre. Este un fotograf implicat, o persoana deschisa care stie sa creeze o atmosfera relaxanta in cadrul sedintelor foto. Suntem mai mult decat incantati de alegerea facuta si de rezultat. Multumim, Andrei!"

Adi & Cristina, Munich


"Momente minunate prinse sub atenta lentila a lui Andrei. O colaborare frumoasa, haioasa, din care au rezultat amintiri pretioase pastrate in superbele albume, pe care le vom rasfoi mereu cu placere. Il recomand pe domnu' fotograf pentru talentul, tineretea si pasiunea lui :)"

Adrian & Adina & Amalia (bebelusa)


Adrian, Adina & Amalia (bebelusa) va multumesc pentru fotografiile minunate oferite, pentru rabdarea pe care ati avut-o cu noi! Albumul a iesit super, cum nici nu imi imaginam. Multumim pentru fotografiile minunate ce le avem la Cetatea Brasov, sunt superbe, suntem mandri ca avem asemenea fotografii in orasul nostru de poveste. Va recomandam cu drag, foarte punctuali, organizati, meticulosi si la detalii. :)

Ionut & Alina


Am avut o experienta foarte placuta alaturi de o echipa de fotografi cum rar intalnesti, parerea mea. Profesionalismul lor isi spune cuvantul de cum te intalnesti cu ei, pana in momentul in care sunt gata fotografiile si albumul, o echipa super! Suntem foarte multumiti de serviciile lor si as apela ori de cate ori am nevoie. Recomand cu incredere serviciile oferite de ei!