SERVICII: Fotografie de Nuntă


M-am specializat în fotografie de nuntă. Stilul meu este unul documentar.

Cred că naturalețea oferă cele mai reale amintiri și cu impactul cel mai puternic. Așa că în momentele când fotografiez, îmi ascult instinctul, mă raportez la experiență și mai ales stau aproape de cuplul care m-a ales. Nu consider că sunt doar fotograf de nuntă, ci mai mult un martor al unei povești care se scrie și prin apăsările declanșatorului meu.

În jurul vostru se creează magia.

Pot fi contractat, așa cum vezi mai jos, pentru anumite momente. Le-am separat pentru că în funcție de ce vă doriți, de bugetul vostru, de locații sau de povestea pe care vreți să o spuneți, puteți selecta să vă fiu alături în unul sau mai multe momente.

Ziua nunții

Înainte de nuntă

După nuntă

Cununie&Logodnă

Love story


servicii-nunta-ziua-nuntii
sesiuni foto save the date-servicii
sesiune-foto-dupa-nunta-servicii
servicii-nunta-cununie-civila
sesiune-foto-de-cuplu

Oferta de preț orientativă o poți găsi aici. Sau mă poți contacta pentru o ofertă personalizată, în funcție de ce sesiune foto îți dorești.

Contactează-mă!

Oricât de mult mi-ar plăcea să cunosc cât mai multe cupluri și să ofer cât mai multe amintiri, numărul evenimentelor pe care le pot contracta este unul limitat. Dă-mi un semn ca să îți confirm că pot fi alături de voi. Oricare dintre metodele de mai jos îți va aduce un răspuns rapid.

Sună-mă pentru orice informații!

0740 031 086

Trimite un e-mail!

office@andreidumitrache.ro